Sinds juni 2009 mag ik mij zelf Topki trainer noemen. Dat betekent dat ik de cursussen die ik geef, namens de opleiding van Stichting Topki geef. Er verander hiermee niets aan de cursussen of aan mij. Nog steeds is iedereen van harte welkom! Student of geen student van Stichting Topki, je bent helemaal welkom bij de Touch cursussen!

Naast dit heuglijke feit ben ik ook toegetreden tot 4Topki! Dankbaar ben ik dat ik me hiermee kan en mag inzetten voor de opleiding van Stichting Topki. Ik ga mijn best doen om me nuttig te maken in de opleiding!

Ook de Touch for Health cursussen zijn uitgebreid. In september 2009 geef ik een Touch for Health 1 cursus in Dordrecht, voor Van der Linden Body & Mind Wellness (www.body-mind-wellness.nl). Als deze cursus een succes wordt, zal deze samenwerking wellicht uitgebreid worden. Kijk op de cursuskalender of op de cursuskalender van www.topki.nl voor meer informatie!