Vol enthousiasme heb ik de eerste weken van 2011 gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe cursus, de Themadag: Werken met Kristallen, en het plannen van een aantal cursussen en workshops. Zo heb ik in februari Touch for Health 1 gegeven in 3 cursusdagen in De Kreek in Kerkdriel. Touch for Health 2 is daar inmiddels ook gepland voor april. Verder staat er tot de zomervakantie iedere maand een oefenavond op het programma. Deze oefenavonden zijn toegankelijk voor de cursisten die bij mij Touch for Health hebben gevolgd en voor Topki studenten.

Tot slot gaat in april, op veler verzoek, de workshop Allergie correcties voor ouders van start. Deze workshop is gericht op het geven van handvaten aan ouders voor het balanceren van allergische klachten bij zichzelf of hun kinderen.
Ik heb erg veel zin om de geplande cursussen te gaan geven en de oefenavonden te begeleiden, dus ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de geplande data!